Prekių katalogas

Gamintojai

Yra 54 gamintojai.

  • HAUBOLD

    „Haubold“ – tradicinis vokiškas viniakalių gamintojas, rinkoje dalyvaujantis daugiau nei 100 metų. Geriausiai žinomas kaip tvirtinimo smeigėmis ekspertas, bet asortimente rasite ir daug kitų gaminių, pavyzdžiui, būgninių viniakalių.

    „Haubold“ specializuojasi užsakovo poreikiams suprojektuotų viniakalių gamyboje ir sugeba pasiūlyti pačius įvairiausius viniakalių variantus net jei poreikiai labai specializuoti.


  • INSIZE

    1995 metais veiklą pradėjęs INSIZE gamintojas
    Gamintojo specializacija - aukštos kokybės matavimo įrankių gaminimas
    Gamintojas turi atstovybes/sandelius daugiau kaip 75 pasaulio šalyse
    Dėl itin aukštos kokybės, gamintojo produkciją renkasi apdirbimo centrų gamintojai, komplektuodami savo produkciją
    Nemažą dalį savo produkcijos gamintojas tiekia kitiems matavimo įrankių gamintojams


  • IRIMO

    IRIMO - Ispanijos profesionalams skirtų įrankių gamintojas, priklausantis vienai didžiausių įrankių gamintojų grupei SNA Europe.



  • KLINGSPOR

    KLINGSPOR - Vokietijoje įkurta dar 1893 metais įmonė, nuo pat atidarymo dienos iki šiol, yra viena lyderiaujančių abrazyvinių pjovimo ir šlifavimo medžiagų gamintojų pasaulyje. Būtent KLINGSPOR sukūrė metalo pjovimo diskus kampiniams šlifuokliams, diskus iš šlifavimo audinio lapelių ir lapelinius diskus kampiniams šlifuokliams. Gamintojas gamina daugiau nei 50000 rūšių abrazyvinių gaminių - tai yra didžiausias abrazyvinių pjovimo ir šlifavimo produktų pasirinkimas. KLINGSPOR aukščiausią gaminių kokybę patvirtina turimi kokybės bei saugumo sertifikatai ISO 14001 / ISO 9001 / OSA.

    KLINGSPOR kasdieną išsiunčia 200 tonų produkcijos į 80 pasaulio šalių. Įmonėje dirba virš 2000 darbuotojų iš kurių net 600 pagrindinėje gamykloje Vokietijoje. Gamintojas turi 36 regionines atstovybes, bei platų didmeninį prekybos tinklą visame pasaulyje. Nuo 2012 metų vasario mėnesio šio tinklo dalimi tapo ir mūsų įmonė  UAB "RADESTA". 

    Pas mus galite įsigyti Premium klasės šio gamintojo produkcijos, skirtos metalo, medienos, plastiko, betono ir kitų medžiagų apdirbimui.


  • KMITEX

    KMITEX - Čekijos matavimo įrankių gamintojas. KMITEX gamina vidutinės ir aukštos klasės matavimo įrankius. Taipogi ne mažą dalį savo produkcijos tiekia kitiems pasaulio matavimo įrankių gamintojams.


  • KNIPEX

    Įmonė įkurta 1882 metais - šiais laikais KNIPEX, tai vardas reiškiantis kokybę ir preciziką. Įmonėje dirba 1300 darbuotojų. KNIPEX per dieną pagamina daugiau nei 45000 įvairios paskirties replių, kurios eksportuojamos į daugelį pasaulio šalių. Tai yra vienas labiausiai žinomų pasaulyje prekių ženklų - nuolatinių inovacijų ir kokybės siekimo dėka.



  • LEMAN

    LEMAN 
    Jau daugiau nei 30 metų gaminami įvairios paskirties įrankiai bei technika. 2013 metais gamintojas sujungė 4 LEMAN Group priklausančius prekės ženklus ( REFLEX, ISOCELE, LEMAN Machine, ABRAS ) ir savo produkcija pradėjo tiekti žymėdami LEMAN prekiniu ženklu. Visos savo gaminamos produkcijos pateikimas vienu pavadinimu optimizavo prekių tiekimą, bei suteikė klientams paprastesbį prekių pasirinkimą.
    Visi gaminami produktai ir toliau gaminami keliant aukščiausius kokybės, aplinkosaugos ir saugumo reikalavimus. Nuo 2013 metų įmonė taipogi atnaujino savo prekių asortimentą papildydami medienos apdirbimo staklių pasirinkimą.


  • LIMIT

    LIMIT - Profesionalūs matavimo įrankiai
    Švedijos LUNA grupei priklausantis prekės ženklas. LIMIT gaminama produkcija skirta pramoniniam ir asmeniniam naudojimui.


  • LUNA tools

    LUNA TOOLS Group - viena didžiausių Švedijos profesionalių įrankių ir įrangos gamybos įmonių grupė. LUNA TOOLS priklauso tokie žinomi įrankių gamybos ženklai:  LIMIT, MARELD.


  • MAKITA

    MAKITA ( Makita electric works ) prekės ženklas įkurtas 1915 metais Japonijoje, kaip motorų ir transformatorių gamintojas.  Šiuo metu įmonė yra viena didžiausių darbo įrankių gamintojų pasaulyje. MAKITA korporacijoje dirba daugiau nei 8000 žmonių. Gamintojas turi 19 atstovybių Japonijoje ir 39 atstovybes kitose pasaulio šalyse ( JAV, Meksika, Brazilija, Argentina, Čilė, Kanada, Didžioji Britanija, Prancūzija, Vokietija, Šveicarija, Olandija, Austrija, Italija, Belgija, Lenkija, Vengrija, Čekija, Rumunija, Ispanija, Graikija, Suomija, Estija, Singapūras, Kinija, Pietų Korėja, Arabų emiratas, Taivanas, Australija ir Naujoji Zelandija. Septyniose iš užsieno valstybių yra gaminami įrankiai. 

    MAKITA yra daugkartinė apdovanojimų laimėtoja už inovacijas. Šio gamintojo įrankius kaip geriausius nuolatos pasirenka garsiausi pasaulio leidiniai. MAKITA įrankių aukščiausią kokybę pripažįsta ir vartotjai - pagal pasaulinius pardavimus šis gamintojas nuolatos yra tarp pirmaujančiųjų.


  • MARELD

    MARELD Pro lighting
    Švedijos gamintojas, kurio specializacija premium klasės žibintų ir prožektorių, bei priedų jiems gamyba. MARELD prekės ženklas priklauso Švedijos LUNA grupei. Nuo šiol pas mus galite įsigyti viso MARELD asortimento prekes.


  • Markal

    1934 m buvo įkurtas JAV gamintojas LA-CO Industries. Jau daugiau nei 80 metų gaminami markiravimo įrankiai pasaulyje žinomi MARKAL prekinio ženklo pavadinimu. Šiuo prekės ženklu pažymėti markiravimo įrankiai yra aukščiausios kokybės.


  • MECHANIX

    MECHANIX
    1991 metais Daytona 500 lentynėse pristatė naujos kartos pirštines. Nuo to laiko gamintojas užsitarnavo pasitikėjimą ne tik sporto pasaulyje. Šiuo metu gamintojas žinomas kaip Premium kokybės pirštinių kariuomenei, sportui ir darbui gamintojas.


  • NIVEL SYSTEM

    NIVEL SYSTEM - matavimo įrankių skirtų statyboms ir geodezijai, prekinis ženklas. 2013 metais rinkai pristatyti šio prekės ženklo matavimo įrenginiai itin sparčiai populiarėja rytų ir vidurio Europoje.

    NIVEL SYSTEM produktai yra orientuoti plačiai vartotojų grupei, kuriems svarbiausias įrangos kriterijus yra geriausias kokybės ir kainos santykis. Vartotojai gali naudoti profesionalią matavimų įranga net nedideliems projektams. Gamintojo produkcija lengvai atskiriama pagal dizainą ir spalvas, todėl produkciją lengvai atskirsite tarp kitų matavimo įrangos gamintojų. NIVEL SYSTEM garantuoją saugų ir patogų darbą su jų produktais net sunkiomis sąlygomis. Daugelis produktų atitinka atsparumo drėgmei ir purvui standartus.


  • OSBORN

    OSBORN International yra didžiausias pasaulyje šepečių ir kitų paviršiaus apdirbimo įrankių gamintojas. OSBORN rinkai tiekia tik aukščiausios kokybės produkciją - gamintojas yra šveitimo technologijų lyderis. OSBORN gaminama produkcija skirta tiek rankiniam tiek automatizuotam naudojimui, kuria galima apdoroti beveik visus paviršius: įvairius plienus, spalvotuosius metaslus, medieną, plastiką, stiklą ir t.t.
    OSBORN teikia labai didelį dėmesį naujų technologijų diegimui, todėl pasirinkdami šio gamintojo produkciją visada būsite vienu žingsniu priekyje. Padedant techniniams partneriams, gamintojas nuolat tobulina gamybos procesus, taip užtikrindami didžiausią vadybos kokybę - nuo gamybos iki vartotojo.
    Gamintojas turi 15 būstinių visame pasaulyje, kurių pagalba aprūpina daugiau nei 90 šalių savo produkcija. 


  • PANSAM

    • PANSAM prekės ženklas priklauso Lenkijos gamintojui DEDRA EXIM  Sp. z o.o.
    • PANSAM tai vidutinės ir ekonominės klasės įrankiai


  • PASLODE

    ITW LLC & Co AG - tarptautinė įmonių grupė, kurios tikslas gaminti aukčiausios kokybės, inovatyvius produktus. Įmonė spacializuojasi valymo, žymėjimo, sandarinimo medžiagų gaminimo, tvirtinimo įrankių gamyboje ir kitose stityse. 50 metų patirtis garantuoja nepriekaištingos kokybės produkcijos gamybą.

    PASLODE -  turbūt labiausiai garsėja kaip impulsinės technologijos, kitaip tariant, dujinės vinių kalimo įrangos, naujovė. Belaidę vinių kalimo technologiją ITW ir „Paslode“ tobulina jau 25 metus. Impulsinės viniakalės – nuo išorinių energijos šaltinių, tokių kaip kompresoriai ar elektros tinklas, nepriklausomai veikianti įranga; įvairios viniakalės siūlomos visiems namo statybos etapams. „Paslode“ asortimentui priklauso ir tradicinės pneumatinės viniakalės, ir kompresoriai su jų reikmenimis.


  • PIHER

    PIHER - 1957 metais pradėjusi veikti įmonė specializuojasi spaustuvų gamyboje. Visa gaminama produkcija yra tik aukščiausios kokybės, o inovatyvūs sprendimai patiks net labai inoringiems vartotojams. Įmonės produkcija parduodama visuose 5-iuose kontinentuose.


© 2024 RADESTA